foto 1 foto 2 foto 3

Over Zuidplas XS 2

Nieuw bedrijfsunits: Zuidplas XS 2

 

Op de “Kleine Vink” in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlakbij de Hornbach (tussen de A20 en de Hoofdweg in) komt Zuidplas XS 2, de opvolger van het uitverkochte project Zuidplas XS 1. Op het huidige terrein van Sprengelmeijer Trucks komen diversen moderne, duurzame en degelijke bedrijfspanden. Afmetingen variëren vanaf 300 m² tot 1.000 m² en de bedrijfsruimtes zijn zowel te huur als te koop.

 

Er zijn diverse panden beschikbaar op zichtlocaties aan de Hoofdweg, Europlaan en de A20. De panden zijn geschikt voor een diversiteit aan bedrijven; van aannemer tot reclamebureau en van woninginrichter tot groothandel. Het is zeer goed mogelijk verschillende functies in één pand te combineren zoals kantoor, opslag, showroom en/of productie. Het bestemmingsplan biedt ruimte aan bedrijven t/m milieucategorie 3.

 

Voordelen van Zuidplas XS 2

  • Eigen grond
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Zichtlocaties aan A20 en Hoofdweg
  • Moderne uitstraling, degelijke bouw
  • Breed bestemmingsplan
  • Planning start bouw zomer 2021
  • Oplevering voorjaar 2022

 

Het bedrijvenpark wordt ontwikkeld door Puka Projectontwikkeling, de zelfde ontwikkelaar als Zuidplas XS en Capelle XS. De architectuur en uitstraling liggen dan ook in lijn met deze projecten. Het is mogelijk om om een rondleiding te krijgen bij eerder gerealiseerde projecten zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling en kwaliteit van de bedrijfsruimtes.


Zuidplas XS 2 is gelegen op het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein “Kleine Vink” in Nieuwerkerk aan den IJssel. De Hoofdweg, rijksweg A20 en de Hornbach omsluiten het gebied. Het perceel waar Zuidplas XS 2 gebouwd wordt is momenteel in gebruik van Sprengelmeijer Trucks en ligt in aan de oostelijke zijde van “Kleine Vink”. De toegangsweg van het bedrijvenpark komt recht tegenover de entree van de Hornbach. 

 

 

Locatie

Developed by U-Lab Privacy Policy